Miért érdemes minket választania?


Változások képzéseinkben a COVID-19 miatt...

A jelenleg kialakult vírushelyzetre való tekintettel, képzésink már online is igénybevehtők, ráadásul jelentős kedvezménnyekkel. Az online képézésink árából minimum 5 fős csoportlétszám felett 50% kedvezményt biztosítunk!

Máshogy mint mások...

Modern mérnökirodai szemléletünk alapján, sok éves tapasztalattal rendelkező kollégáink nyújtanak átfogó tréningeket a Lean szemléletmód elsajátításához. Legyen szó akár ipari, akár irodai környezetről, elengedhetetlen hogy a folyamataink megfelelően szabályozottak, azaz sztenderdek legyenek. Ezzel biztosíthatjuk ugyanis, hogy az egyes lépésekből összeálló folyamataink ismétlése, mindig ugyanazt a végeredményt hozza. Ezt a fajta szabályozottságot napjainkban a Lean szemléletmód elsajátításával biztosíthatjuk. A Lean maga több mint egyfajta szabály rendszer, a Lean filozófiáját éppen ezért csak akkor lehet megfelelően elsajátítani, ha az előadó tapasztalt személye és emellett előadás módja is megfelelő. Előadásaink helyszíne lehet ügyfeleink által választott helyszín, vagy akár Budapest belvárosához közeleső telephelyünkön, saját modern előadótermünkben.

Az Ön igényeire szabva...

Mérnökirodánk eltökélt célja, hogy ezen szemléletmódot a lehető legteljesebb módon adja át partnerei számára. Mivel tudjuk, hogy a különböző pozíciókban dolgozó alkalmazottak számára, a Lean szemléletmód más és más részleteinek ismerete lehet fontos, így az általános, Lean témakörben tartott előadásaink mellett, az általunk biztosított oktatások lehetnek akár személyre szabottak is. Hogy mit is jelent mindez?
A tréningek előtt egyeztetünk ügyfeleinkkel, így megismerhetjük az elvárásaikat, majd ennek megfelelően állítjuk össze a tréninganyagot.
További lehetőség van az előadásaink személyre szabását illetően legyen szó létszámról (általában 6-16 fős létszámot javaslunk), terjedelméről (egy vagy több napos képzés) vagy helyszínről (külső-, vagy partnereink által biztosított helyszín).

Senkit sem hagyunk hátra...

A fentieken túl mi is különböztet meg minket más Lean tréninget kínáló szervezetektől? Nem más, minthogy a tréningeket követően nem hagyjuk magukra ügyfeleinket, nálunk lehetőség van a nyomonkövetés kérésére. Mindez azt jelenti, hogy a Mi munkánk nem ér véget a tréning végén. Sokkal inkább csak utána kezdődik, amennyiben azt ügyfeleink igénylik. Az oktatást követően rendszeresen ismétlődő megbeszéléseken (akár személyes, akár telefonos konferencia) értékeljük át az oktatás óta megtett intézkedéseket és lehetőséget biztosítunk, hogy oktatóinkkal együtt értékeljék a tréningeken elsajátitótt módszerek gyakorlati alkalmazását is.Oktatásaink

Lean menedzsment alapok

Időtartam: 1 nap (7 óra)
Helyszín: választható
Min/max létszám: 8-16 fő
Oktatás nyelve: magyar

Oktatás tartalmának leírása:
Az oktatás elsődleges célja hogy a résztvevők számára egyértelművé tegyék mi is az a Lean. Az oktatás betekintést enged a LEAN menedzsmnet alapjaiba. Megfelelő kiindulás alap egy Lean elvek szerinti szemléletmód kialakításhoz, mely tudás a késöbbiekben egy a már megszerzett tudásra épülő oktatással bármikor kiegészíthető!Lean menedzsment I.

Időtartam: 2 nap (14 óra)
Helyszín: választható
Min/max létszám: 6-16 fő
Oktatás nyelve: magyar

Oktatás tartalmának leírása:
Az oktatás célja, hogy a résztvevők a Lean témakörben mélyebb ismeretre tegyenek szert, egyfajta gondolatébresztőnek szánjuk ezen oktatásunkat, melyel az oktatáson résztvevők érdeklődését próbljuk felkelteni. A betöltött poziciótól függően késöbb érdemes ezt a tudást további oktatásokkal bővíteni.
Lean menedzsment II.

Időtartam: 3 nap (21 óra)
Helyszín: választható
Min/max létszám: 4-16 fő
Oktatás nyelve: magyar

Oktatás tartalmának leírása:
Az oktatás célja, hasonló a "Lean menedzsment I."-hez, azaz, hogy a résztvevők a Lean témakörben mélyebb ismeretre tegyenek szert. Ezen felül a LEAN menedzsment II. képzésen résztvettek számára már ismertek legyenek az alap fogalmakmár illetve módszerek, melyek birtokában már nem lesz akadály önállóan is alkalmazni az elsajátított megszerzett tudást.


Lean menedzsment III.

Időtartam: 6 nap (42 óra)
Helyszín: választható
Min/max létszám: 2-16 fő
Oktatás nyelve: magyar

Oktatás tartalmának leírása:
Ezen oktatásunkat azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk akik szeretnék teljes mélységében elsajátítani a Lean menedzsment szemléletmódot. Az itt megszerzett tudás birtokában az oktatáson résztvevők magabiztosan képesek lesznek alkalmazni a különböző Lean módszereket saját munkakörnyezetben, valamint a megszerzett tudás egy részének továbbadásával elindítani egy teljes szemléletmód váltást a munkatársak körében.

Képzéseink tematikája és költségei


Érintett témakörök: alapvető fogalmak, úgy mint Érték fogalma, Értékáram (value stream), Anyagáramlás (Heijunka,flow) Húzóelv (pull), folyamatos fejlesztés (Kaizen), Veszteségek (Muda) valamint különböző LEAN eszközök és módszer bemutatása, úgy mint, 5S, Poka-Yoke, Standard munka, vizualizációk.

# Létszám Helyszín Részvételi díj/fő
1 1-5 Ügyfél által biztosított 95.000 Ft + áfa
2 5-10 Ügyfél által biztosított 90.000 Ft + áfa
3 10+ Ügyfél által biztosított 85.000 Ft + áfa


Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük keressen minket lentebbi elérhetőségeink egyikén, hogy személyre szabott ajánlatot adhassunk!
Feltüntetett áraink tájékoztató jellegűek, forintban értendőek és az áfát nem tartalmazzák. A lentebbi árak az ügyfél által biztosított helyszín esetén élnek, melyhez adott esetben plusz utazási költséget számíthatunk fel. Kérje egyedi személyre szabott ajánlatunkat, hogy a legjobb árakat garantálhassuk!Érintett témakörök: alapvető fogalmak, úgy mint Érték fogalma, Értékáram (value stream), Anyagáramlás (Heijunka,flow) Húzóelv (pull), folyamatos fejlesztés (Kaizen), Veszteségek (Muda) valamint különböző LEAN eszközök és módszer bemutatása, úgy mint, 5S, Poka-Yoke, Standard munka, vizualizációk

# Létszám Helyszín Részvételi díj/fő
1 1-5 Ügyfél által biztosított 130.000 Ft + áfa
2 5-10 Ügyfél által biztosított 120.000 Ft + áfa
3 10+ Ügyfél által biztosított 110.000 Ft + áfa

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük keressen minket lentebbi elérhetőségeink egyikén, hogy személyre szabott ajánlatot adhassunk!
Feltüntetett áraink tájékoztató jellegűek, forintban értendőek és az áfát nem tartalmazzák. A lentebbi árak az ügyfél által biztosított helyszín esetén élnek, melyhez adott esetben plusz utazási költséget számíthatunk fel. Kérje egyedi személyre szabott ajánlatunkat, hogy a legjobb árakat garantálhassuk!Érintett témakörök: alapvető fogalmak, úgy mint Érték fogalma, Értékáram (value stream), Anyagáramlás (Heijunka,flow) Húzóelv (pull), folyamatos fejlesztés (Kaizen), Veszteségek (Muda) valamint különböző LEAN eszközök és módszer bemutatása, úgy mint, 5S, Poka-Yoke, Standard munka, vizualizációk, PDCA ciklus, Zero defect (0 hiba koncepció), veszteségvadászat

# Létszám Helyszín Részvételi díj/fő
1 1-5 Ügyfél által biztosított 160.000 Ft + áfa
2 5-10 Ügyfél által biztosított 150.000 Ft + áfa
3 10+ Ügyfél által biztosított 140.000 Ft + áfa

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük keressen minket lentebbi elérhetőségeink egyikén, hogy személyre szabott ajánlatot adhassunk!
Feltüntetett áraink tájékoztató jellegűek, forintban értendőek és az áfát nem tartalmazzák. A lentebbi árak az ügyfél által biztosított helyszín esetén élnek, melyhez adott esetben plusz utazási költséget számíthatunk fel. Kérje egyedi személyre szabott ajánlatunkat, hogy a legjobb árakat garantálhassuk!Érintett témakörök: alapvető fogalmak, úgy mint Érték fogalma, Értékáram (value stream), Anyagáramlás (Heijunka,flow) Húzóelv (pull), folyamatos fejlesztés (Kaizen), Veszteségek (Muda) valamint különböző LEAN eszközök és módszer bemutatása, úgy mint, 5S, Poka-Yoke, Standard munka, vizualizációk, PDCA ciklus, Zero defect (0 hiba koncepció), veszteségvadászat, Hiba feltárás (FMEA), jelzés (Andon), megelőzés (TQC -Total Quality Control), hogyan vonjuk be a munkatársakat a Lean rendszer építésébe

# Létszám Helyszín Részvételi díj/fő
1 1-5 Ügyfél által biztosított 300.000 Ft + áfa
2 5-10 Ügyfél által biztosított 280.000 Ft + áfa
3 10+ Ügyfél által biztosított 260.000 Ft + áfa

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük keressen minket lentebbi elérhetőségeink egyikén, hogy személyre szabott ajánlatot adhassunk!
Feltüntetett áraink tájékoztató jellegűek, forintban értendőek és az áfát nem tartalmazzák. A lentebbi árak az ügyfél által biztosított helyszín esetén élnek, melyhez adott esetben plusz utazási költséget számíthatunk fel. Kérje egyedi személyre szabott ajánlatunkat, hogy a legjobb árakat garantálhassuk!


Irodánk lehetőséget biztosít a teljes mértékben ügyfeleink igényei szerint összeállított tematikájú képzésekre illetve különböző fejlesztést támogató és Coaching tevékenységekre. A felsorolt képzéseink egyes moduljai tetszőlegesen egymásba ágyazhatók, valamint az elsajátított tudás gyakorlatba történő átültetés során is van lehetőség kollégáink támogatását kérni.
Fontos, hogy az ügyfeleink számára legelőnyösebb tananyag összeállításában kollégáink minden esetben segítséget nyújtanak, amennyiben van rá igény.
Oktatásaink árai függnek az igénybe kívánt venni oktatások hosszától, helyszínétől, illetve a résztvevők létszámától. Egyedi igények szerint összeállított tréningjeink árairól kérjük érdeklődjön a megadott elérhetőségeink egyikén, hogy a legjobb árakat garantálhassuk!


Lean röviden

Út a töretlen siker felé

Mi a siker titka, hogyan lehet töretlen diadalt aratni, fennmaradni hosszú távon is az üzleti életben? Ezek örök kérdések, amikre sokféle válasz született már. De vajon létezik örök érvényű recept a siker elérésére és megtartására? A lean szemlélet nem véletlenül olyan népszerű. Mi ennek a módszernek a lényege, hogyan működik? A lean szemlélet öt alapelvre épül, aminek alkalmazásával lehetővé válik a vásárlói igények optimaizálása. A szemlélet a termelékenység minden elemét számításba veszi és olyan üzleti tervet léptet életbe, amiben szerepet kap a folyamatos fejlesztés. Ez oda vezet, hogy végül leegyszerűsödnek a folyamatok, ez pedig a költségek csökkenését, az ügyfelek elégedettségének növekedését eredményezi. A módszer nagyon is működik, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy olyan cégeket, márkákat vezetett sikerre, mint a Ford vagy a Toyota. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és úgy döntött, hogy ad egy esélyt a lean szemlélet megismerésének és alkalmazásának, lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon található elérhetőségeink valamelyikén!

A lean menedzsment öt alapelvéről

Legyen szó bármilyen vállalkozásról, természetes, hogy a szolgáltatásait és termékeit gazdaságos feltételek között szeretné előállítani. Ahhoz azonban, hogy ez megvalósuljon, olyan szemléletre van szükség, ami ehhez olyan utat ad, amit a gyakorlatban is egyszerűen alkalmazhatnak. Ha Ön még nem találta meg a megfelelő irányt, itt az ideje, hogy megismerkedjen a lean menedzsment öt alapelvével! A lean menedzsment öt alapelvének alkalmazásával lehet egy vállalatot átvilágítani aszerint, hogy mennyire felel meg a lean vállalatra jellemző feltételeknek. Egy vállalat csakis akkor viselheti a lean jelzőt, ha szolgáltatásait, vagy termékeit az ügyfelei értékrendje alapján alakítja ki. Ez egyúttal a lean menedzsment alapelvének első pontja. A második az értékáram azonosítását vizsgálja, ez pedig minden olyan tevékenységet tartalmaz, amely a termék, vagy a szolgáltatás biztosításához szükséges. A lean menedzsment harmadik alapelve a folyamatos és kiegyenlített termelési folyamat, és az azt végigkísérő rövid anyagáramlási útvonalak, vagyis a folyam-elv. Végül, de nem utolsó sorban a húzó elv és a tökéletességre törekvés azok a meghatározó pontok, amelyek elősegítik a vállalat gazdaságos működését úgy, hogy a vásárló és a cég tulajdonosai is jól járjanak.

Miért érdemes lean oktatáson részt venni?

A lean oktatás során részletesen ismertetett vállalatirányítási módszer segítségével a lehető leggazdaságosabban állíthatók elő a termékek, illetve szolgáltatások. A lean lényege, hogy minimálisra csökkentsük vagy szüntessük meg azokat a munkafolyamatokat, lépeseket, amelyek a vevők számára nem teremtenek értéket, vagyis nem fizetnek érte, mert ez pazarlás.

A lean oktatás mindenféle tevékenységhez hasznos, de legfőképpen az iparban alkalmazzák az itt megszerzett tudást. Fontos alapelve a vállalat dolgozóinak tisztelete, folyamatos fejlesztése, támogatása, hiszen ők működtetik a céget. A másik alapelv, hogy minden érték, amiért a vevő fizet, illetve, ami a terméket előnyösebb tulajdonsággal ruházza fel. A lean oktatáson való részvétel egyfajta befektetés, hiszen az itt megtanultak segítségével növelhető a cég hatékonysága, ezáltal a bevétel is, és nagyobb sikerek érhetőek el.

Szeretne részletes tájékoztatást kapni a lean oktatásról? Vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink bármelyikén, munkatársaink készséggel válaszolnak minden kérdésére!

Telefon:+36 30 667 12 00
E-mail:info@smart-result.hu
Elérhetőségek